Tak, tento recept je najlepšie robiť večer aby odstál cez noc v chladničke. Chute sa pekne spoja. Má to aj dalšiu fajn výhodu-ráno vyberiem z chladničky a hotové. Ja osobne sa nikdy neviem dojesť:)
Baklažán prekrojíme pozĺžne a hojne ho prešpikujeme veľkým cesnakom, rozmarínom( ja som mala čerstvý, ten je lepší). Trochu osolíme okoreníme.Kvapka ol.oleja nesmie chýbať. Časti spojíme a baklažán obalíme v alobale. Pečieme asi 25 min. pri teplote 180 stupňov. Po vychladnutí ho vydlabeme a najemno posekáme, dochutíme 1PL smotany ( ale nemusíme :P )
Ja túto nátierku zbožňujem! V chladničke vydrží aj dva tri dni ale u nas len do rána, dúfam, že bude chutiť :)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára